Wij pakken uw sanitair en badkamer aan

Moreels Sebastien - Sanitaire installatiesSebastien Moreels pakt uw volledige badkamer met sanitair aan in de regio Oost- en West-Vlaanderen en tovert deze om tot een aangename plek om te vertoeven. Het maakt niet uit of u een bad of douche wenst, of beide. Op uw vraag voorziet hij ook regenwater op elke toestel dat u wenst.

Plaatsing van zonneboilers

Voor productie van het benodigde warm water kunt u natuurlijk ook beroep doen op een zonneboiler op uw dak. Dit is een milieuvriendelijke keuze en u krijgt er ook subsidies voor. Sebastien Moreels plaatst het merk Vaillant.

Ook de plaatsing van een waterverzachter kan een goed idee zijn. Uw kranen hebben dan geen last van kalkaanslag, en ook voor de ketel zijn er zeker voordelen met bescherming van de warmtewisselaar. Het merk dat wij installeren is BWT.

Tegels op vloeren en wanden

Welk werk hij ook uitvoert, kwaliteit en een propere afwerking is heel erg belangrijk. Als u dat wenst, plaatst een collega van Sebastien uw tegels op de vloeren en de wanden. Bovendien doet Sebastien herstellingen aan uw sanitaire installatie, ook wanneer hij uw systeem niet plaatste. Indien u Sebastien Moreels in de regio Oost- en West-Vlaanderen wilt bereiken of een gratis offerte wenst, klik dan door naar de contactpagina.

Back to Top